Hi, mijn naam is Chris Veldt,

Het avontuur waardoor ik ben begonnen met Spotter Coffee begint bij een anderhalf jaar durende reis die ik heb gemaakt door Australië. Stel je voor; je leeft in een busje met de vrijheid om te doen en te gaan waar je wilt, niet wetende wat de volgende dag gaat brengen of welke mooie mensen je weer gaat ontmoeten. Maar natuurlijk moest er tussendoor ook geld verdiend worden!

Ik heb gewerkt als een vrachtwagenchauffeur in een steengroeve, een krokodillen verzorger in een dierentuin, een lifeguard in een waterpark, een tractorchauffeur op een mega tractor met GPS en nog meer leuke baantjes. Mijn laatste werk was bij een verhuisbedrijf in Sydney. Op een dag verhuisde ik een aardige jonge man die cold brew coffee maakte in zijn eigen garage. Het idee van koud gebrouwen koffie drinken vond ik in het begin raar tot ik het proefde! Ik was meteen verkocht!

Terug in Nederland ben ik op het internet meteen cold brew coffee gaan opzoeken. Ik wilde de geschiedenis ervan weten, of het in de buurt verkocht wordt en of er mensen in Nederland er sowieso van weten? Na flink wat uren aan onderzoek ben ik zelf gaan experimenteren met brouwen. Na maanden uitproberen met verschillende koffiebonen, maal standen, hoeveelheden enzovoort, had ik de juiste samenstelling gevonden!

Sinds augustus 2018 is Spotter Coffee op de markt en we brouwen en bottelen het zelf. Het is een prachtig avontuur waarbij we graag zo veel mogelijk mensen blij willen maken met onze cold brew coffee.


Voor vragen, opmerkingen of samenwerkingen kan er altijd contact met mij worden opgenomen.
Bedankt voor het lezen! 

Groetjes,
Chris Veldt

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

Logo & foto's door:  Sander Puhl                                www.sanderpuhl.com

©2018 by Spotter Coffee.